ensam inatt igen

Ja, de var ju mysigt att få ha Anders brevid mig en natt.. Men inte i natt o inte imorrn natt.. sen tror jag inte att han jobbar natt på ett tag.. Eller inte dom närmsta nätterna efter i alla fall..  Men jag kan ju säga att jag inte skulle haft nått emot att ha honom här ikväll.. är en jobbig kväll, o inget roligt att vara ensam då... :-(
Men, men.. det är så de kan vara.. Jag har ju Betty, men hon är inte så social just nu... Eller har inte varit så rolig hela dagen.. Först har hon haft ryck o lekt massor, o bara anfallit mig.. hehe.. Galen är vad hon är.. o sen har hon bara sovit.. Mmm.. inte lätt o vara liten.

Idag har jag verkligen mått kasst..blä.. Men, men... det blir lite bättre när jag får i mig lite mat, men de e inte så lätt att fixa mat när man mår illa.. De e ju då Anders brukar fixa de åt mig.. Men de kan han ju inte när han jobbar..
Ja, så är de i alla fall...
Jag har även varit en ensam o övergiven liten människa idag.. Fattar inte hur självupptagna människor kan vara ibland.. Just idag känns det som att de enda som brytt sig om ifall jag lever eller inte är Anders o lilla Emma.. O de e jag väldigt glad för.. Tur att jag har dom i alla fall.. :-)

Nej, nu blir de att krypa ner o kolla film o tycka mer synd om mig själv...

God natt

Nu är det dags att krypa till kojs.. ska bli skönt att få lägga sig o sträcka ut den gamla kroppen lite.. hehe..
Imorrn ska jag bli fin i håret tänkte jag.. Ska bli roligt.. Lilla Emma är de som ska fixa nu igen.. hehe.. men den här gången blir det bara att klippa topparna o färga lite.. inte så stor ändring som det blev sist.. :-)
Efter att jag blivit fin, som jag vet att jag kommer bli, så ska jag luncha med mamma. Sen blir det att jobba lite. Sen skjutsar min kära pappa hem mig. Han är så snäll så. Det fanns ju ingen buss som passa att åka hem med. O imorrn vill jag verkligen hem!
Anders kommer ju hem imorrn natt, så jag längtar inte lite tills dess.. Blir att ta en dusch o fräsha till sig ordentligt tills han kommer hem. Han har ju för skjutton varit borta i flera dagar nu! *snyft* Men om jag känner mig så kommer jag väl ha somnat tills han kommer så blir de bara att säga hej o sen sova vidare.. Så kan de gå..

Men nu ska jag som sagt gå o lägga  mig..
Sov gott

en dag på landet.. :-)

Idag har jag tillbringat större delen av dagen på landet hos min syster med man o små troll.. Dom är goa dom..
Dom kom o hämta mig tillsist förut o sen åkte vi till Maxi o handlade lite, sen åkte vi till Ubbes. Tänkte att jag skulle köpa nått gott o fika på när vi kom hem, men allt som dom hade som såg riktigt gott ut var de nötter i eller på.. Så de gick ju inte, bara att åka vidare. Från Ubbes körde jag, med hela familjen i.. hehe.. Lillprinsen somnade så gott, medans lillsessan satt o tjuttrade som vanligt..
Sen körde jag från skänninge till Mjölby o hämta mamma.. Hon skulle låna M lilla låda, så de blev till att köra familjebil hem till Motala ikväll. Den är lite läskigare att köra tycker jag. Den är så stor..
Men, men.. De gick ju. Så de har blivit en hel fel körande idag.. Kul..
Nu ska jag lägga mig o kolla på tv tänkte jag, innan de e dags att slå igen de blå!
Sov gott

Han har åkt..

Ja, imorse lämnade han lägenheten för att åka på semster med sin brukare. Min kära sambo... Hur ska detta gå o vara ifrån honom i flera dagar.. Har vi otur träffas vi ju inte förrän på lördag.. :-(
hmm.. tur att jag har lite saker jag ska göra.. idag ska jag nämligen till min kära syster yster med familj.. Så mysigt så..
Imorrn ska förmodligen mamma komma in hit till Motala en sväng.. Ska också bli mysigt...
O på fredag ska jag ju först gå o färga håret!! Jippie, kanske jag inte behöver se ut som ett troll längre.. hehe.. O efter jag lyxat med att gå till lilla Emma så ska jag gå o jobba.. Så de blir ju en del pyssel på dagarna.
Tur de. skulle varit jobbigt o bara sitta här o glo..
Men, men.. Så är de..
Hmm... Vill att min syster ska ringa nu o säga att dom kommer för att hämta mig nu på stört.. Skulle varit gött... Skönt att det inte kommer dröja allt för länge till i alla fall...
Nu ska jag leka lite med Betty.. :-)

Tisdag

Ja idag är det alltså tisdag.. vad dagarna går fort. Förstår inte det, görr ju inget speciellt. Men, men.. dom gör de i alla fall.. :-)
Men idag är ingen bra dag. Vaknade o mådde inte bra, tog en tablett o tvinga mig själv att somna om.. Sen har jag mått lite halvtaskigt hela dan.. Inget roligt alls.
O sen är det ju inte direkt jätteroligt att Anders åker imorrn... Han börjar verkligen klockan sex imorgon bitti o kommer inte hem förrän på fredag kväll vid tolv eller nått... Roligt eller kanske inte.. Hmm...
Nej, nu ska jag tänka positivt.. Skönt att vara lite för sig själv.. så får jag tänka.. hehe..

Nej, nu ska jag läsa bloggar o kolla runt lite...

en underbar dag

Idag känns de som en underbar dag!
Jag känner mig lycklig o lugn. Mår bra helt enkelt.. :-)
Har pratat med min syster precis.. o de e ju alltid lika trevligt..
ja, idag.. jag har slängt i en hög tvätt i maskinen, så de blir att hänga den sen. Jag har bäddat o diskat, så nu finns inte så mycke mer att göra innan min älskade sambo kommer hem, eller jo, kanske borde försöka fixa nån lunch innan det med, eftersom han äter på jobbet idag.
Längtar tills han kommer hem. Då ska vi ut på äventyr.. Hehe.. Det ni, de kan ni fundera på ett tag vad de e vi ska hitta på..

Ja, så är det med det.. Nu ska jag kolla runt lite, o sen ska jag som sagt leta upp något till lunch..
Ha en bra måndag!

Grr..

Vad en liten komentar från vissa personer kan ta hårt.. Fattar inte det..
Pratade med Anders nyss o han sa en dum sak, som såklart retade upp lilla mig på en gång..
GRRRR.. säger jag bara.. Nu är det tur att han jobbar så jag slipper tjaffsa med honom just nu. För de går ju säkert över snart..
Hmm...

Nej, nu ska jag surfa vidare.. See you later alligator!

Hemma igen

Ja, nu var man hemma från familjedagen som var hur roligt som helst!
Älskar verkligen min familj vissa dagar. :-)
O dom små trollen är ju bara för goa.. Känner att jag verkligen verkligen saknat dom.. :-)
Finns inte mycke som kan slå när dom tittar på en o säger jag älskar dig! Då smälter man verkligen.. hehe..
Mmm.. så kan det vara.. :-)

Nu sitter jag o pratar med Emma i telen så detta inlägg tar en himla tid att skriva.. De gör inget. Det får ta den tid den tar.. :-)

Annars händer de inte så mycke idag, Anders jobbar ju i dag o inatt så jag är ensam. Fast just nu känns de helt okej faktiskt.. :-) Är helt okej att vara ensam när man är trött... Kan göra precis vad man vill, när man vill..

Ikväll blir det varma mackor.. *mums*

Nej, nu ska jag prata klart med Emma..

familjedag.. :-)



Idag blir det en riktig familjedag. Ska till min syster med familj, och där ska även min kära mamma o pappa vara. :-)
Ska bli roligt faktiskt.. Men kommer väl inte känna så vid dagens slut.. Då kommer jag säkert sitta o muttra över hur jobbiga alla var.. men det är väl så de ska vara.
Jag har precis ätit frukost och nu ska jag göra iordning mig det sista.. sen kommer nog lilla mamsen o hämtar mig snart.. :-)
Ha en bra lördag!

Fredagskväll

Jaha då var det fredagskväll. Denna dagen har handlat mest om att slöa.. Skönt har det varit! Tills jag för ca en timma sen fick för mig att jag skulle gå ut o gå. Det var riktigt skönt, men lite blött.. :-/ Jäkla regn.. Kunde de inte varit uppehåll medans jag var ute i alla fall..
Ja, ja.. så kan det vara.. Anders är i affären o handlar lite, o när han kommer hem har jag lovat att laga till maten.
Det blir pommes med något kött o sallad ikväll.. Gott ska det bli!
Sen när vi ätit ska jag ha minispa för mig själv.. :-) Ikväll blir de långdusch med skrubb o insmörjning på hög nivå.. :-)
Ska bli så skönt så.. :-)

Ha en bra fredagskväll där ute, för de ska jag ha! :-)

Då var det kvällen då..

Undrar om man skulle krypa ner o se nån film.. hmm.. nja, finns nog ingen jag vill se direkt.
Sover ju ensam i natt o då vet jag ju att jag har svårt att somna. Men ska verkligen försöka. Har ju lite o styra med imorrn så det blir att gå upp tidigt.. hmm.. inget roligt alls kan jag tala om! Hatar ju att gå upp tidigt! Men, men.. Så får de bli, får väl ta en powernap efter lunch om det behövs.. :-)

Ja, som sagt, imorrn blir det lite att styra med.. Fattar inte att tiden går så fort ibland, o ibland känns det som den segar sig fram iuf. men nu ett tag så har tiden gått snabbt, men det är skönt det! Vill att det ska vara typ i mitten på november. Då sitter vi i våran efterlängtade trea o allt har fallit på plats.. :-)

Ja, nej, nu blir de nog sängen!
Natti natti!

Grey's anatomy

Japp, de e vad som ska tittas på snart.. :-)
Om jag inte somnar ifrån de.. hehe.. är lätt hänt. Har varit sjukt trött idag. Fattar inte det.. Ja, ja.. det kan väl vara så antar jag..

Åhh.. jag satt o tänkte förut.. O kom på att jag egenligen är väldigt lycklig. Jag har en underbar sambo o livet ler mot mig just nu, det enda som fattas är ett fast jobb o mina vänner lite närmare.. :-)
Ja, ska bli så underbart att flytta in i vår trea, då kommer allt klarna för lite fler personer om vad som händer i mitt liv just nu..

En del personer vill jag skicka ett brev till o trycka upp det i deras ansikten, att ha! Titta att jag överlever utan er! Mitt liv går vidare!
O vissa vill jag skydda.... Nej. nog pratat! Nu är det tv som gäller!

Längtar.. :-)



Ikväll ska jag få ugnspankaka.. *mums* Längtar redan.. Anders gör så jäkla god ungspankaka.. *slurp*
Imorse var han som vanligt gullig o gav mig frukost på sängen. Men jag mådde inget bra då, så efter ett tag så bad jag om skorpor istället.. Så då fick jag det.. :-) Med smör och ost.



Det enda som fattades var nyponsoppan, men den var slut. Kanske ska köpa ny idag.. hmm.. Det är ju så gott. Har även druckit fruktsoppa ett par dagar. Det är också riktigt gott.. :-)

Nej, nu ska jag inte sitta här o prata om mat bara..
Nu ska jag o Anders ut till hans bror med son. Ska vakta den lilla under tiden som J är ute med båten en sväng..

Ha en bra onsdag!

Regn..

Usch, va tråkigt det är när det regnar ute! Eller just nu är det de.. Kan tycka att det är lite mysigt på kvällarna o få sitta inne med tända ljus så smattrar regnet på rutorna.. Det kan vara mysigt, men inte nu!!
Vad ska jag hitta på när det regnar.. I o m att jag inte känner nån direkt här i Motala så brukar jag ju gå ut o gå när det blir för trist att sitta inne, o när jag inte har något att göra. Men när det regnar så är det inte så lockande att gå ut o gå..

Så det blev myskläder idag.. :-)
Kommer väl få byta om snart när Anders kommer.. För då ska han säkert komma på att vi ska till affären eller nått sånt.. :-/
Ja, så kan det vara..

Jag fick min fruksallad igår.. Men glass till... *mums*

Nej, nu ska jag nog kolla lite på teorin igen..

Ha en bra tisdag!

mums o smask

                                                                            
 
Åt ett uppskuret äpple från äppleträdet som står utanför precis nyss.. snacka om gott! Vill egentligen ha ett till.. Men de börjar bli fula, så jag orkar inte leta fram ett till...

Idag är det fint väder ute.. Kanske skulle fråga Anders om han vill ut o gå en sväng sen när han slutat jobba, men det förutsätter ju att jag ska må lite bättre snart. Orkar inte om jag ska må såhär.. Orkar egentligen inte sitta här just nu heller. men jag ska sitta lite med teorin tänkte jag.. :-)
Ska ju försöka ta det där körtkortet inom en snar framtid.. :-)

Hmm.. Jag vill ha mer äpple!!!
Ska säga till Anders att jag vill ha fruksallad ikväll.. mumsigt!
Han ville ju ha fiskpinnar till kvällen så då kan väl jag få lite fruksallad som efterrätt.. :-)
Eller det vet jag att jag får.. Han är så snäll min lilla sambo..  Älskar honom nått otroligt mycke, o de är väl tur de.. hehe

Annars har det inte hänt så mycket idag.. Jag låg länge i morse.. mådde pyton så det var skönt.. Sen väckte Anders mig o gjorde frukost.. Gulligt av honom att han tar hand om mig när jag mår dålig..
Sen har jag diskat, bäddat och satt igång en maskin tvätt..Så nu ska jag väl snart hänga upp den. Tror att den borde vara klar snart..
Nej, nu ska jag prata lite med Emma på msn..

Ha en bra måndag!


tråkig dag

image9
bilden är hämtat på google


Tänkte att jag skulle skriva av mig lite.. finns risk för att de här inlägget blir rörigt o långt.. så tycker du det är jobbigt? Hoppa vidare direkt.. Detta inlägg är inget för dig då..

Ja, ja.. nu har jag sagt det.. Nu kan jag fortsätta...
Egentligen blir de här lite dumt för jag kan inte skriva ut vad sakerna handlar om riktigt, eftersom jag har en del nära o kära som läser min blogg.. Eller nära o kära vet jag inte om jag kan kalla dom, eller en del av dom kanske.

Det känns som de e lite mycke just nu.. Idag bara satte jag mig här hemma o grät. Kunde egentligen inte säga varför. Eller jag har väl mina små aningar om vad de kan handla om, men inte helt klart..

Var o lämnade in mina nycklar till min lägenhet idag. Kändes lite konstigt. Nu har jag verkligen inte min lägenhet kvar. Jag bor verkligen i Motala..O de känns väl bra, men jag känner ju ingen direkt här så de blir lite ensamt när Anders jobbar. Har ju ingen kompis här i Motala jag kan ringa o be komma över på en fika direkt..
Så det blir att jag sitter hemma eller går ut o går.. Men de kan lätt bli lite tjatigt.. :-/
Absolut inte min mening att sitta o gnälla, men de känns som om jag behöver det idag..

Känns som jag sitter här för mig själv o har tråkigt o är helt bortglömd av alla...
Fattar inte att en del kan vara så självupptagna o bara tro att jag ska höra av mig jämt.. Det funkar inte så.. Har bestämt mig för att nu ska jag verkligem försöka behandla andra som dom behandlar mig... ska inte vara nån som e rolig att höra av sig till enbart när de passar dom.. Orkar inte me det... Dom kan gott ha att jag inte hör av mig på ett tag då, o så kan dom sitta o undra var jag tagit vägen..

Nej, nu ska jag inte vara så barnslig.. Men idag är en sån dag, jag är verkligen trött på allt o alla..
Önskar jag skulle kunna gå o gömma mig o komma fram när allt är lite roligare o människor börjar tänka på lite mer än bara sig själva..

Hmm... Fan, när jag är på sånt här humör så går det ut över alla, även de som inte förtjänar det.. Förlåt för det.. Inte min mening, men blir bara så ledsen på allt ibland..

Nej, nu ska jag titta lite mer på tv.. Sen blir det att sova skapligt idag tror jag.. Är fruktansvärt trött..

Ta hand om era nära o kära och ha en bra helg!

trött

Usch... så trött jag är idag! Känns väldigt tråkigt i o m att det är riktigt fint väder idag. Skulle vilja gå ut o gå, men jag gick till affären förut o blev helt slut av det.. Känns som om jag håller på att bli förkyld men att det inte vill bryta ut riktigt... Jobbigt är det.

Idag jobbar Anders. Innan han började så skjutsade han sin vän S till tåget. S kom till oss i tisdagskväll. Har varit trevligt att ha honom här. En snäll kille!
Är lite avundsjuk på honom.. Han ska åka till Thailand och plugga och åker om tre veckor tror jag att det var. Kommer hem i april har jag för mig om.. Fatta så skönt! Att bara få åka iväg så.. :-)
Eller nu skulle jag ju inte vilja det.. Har alldeles för mycket som håller mig kvar på hemmaplan, men om min livssituation hade sett annorlunda ut hade jag säkert försökt lura med en kompis på en sån sak.. Gud va kul det skulle varit... Ja, ja.. det är ingen ide att gråta över spilld mjölk.. hehe.. jag klagar inte på hur jag har det nu heller direkt.. :-) Är ju världens lyckligaste!

Nej, lägga mig i soffan en stund, sen är det snart dags o fixa middag o gå o duscha så Anders o jag kan få tid ikväll att bara mysa.. :-)

jobbig dag

Allt känns jobbigt just nu...

Funderar på o lägga ner bloggandet... hmm... jag vet inte... känns inte som det tjänar något till..

Är iaf färdig flyttad nu... har bara städningen kvar.. Jobbigt det med, men det ska väl kunna fixa sig..

Nej. orkar inte skriva mer..

RSS 2.0