sista dagen av packning

Ja, det ska väl bli idag. Vi bara måste hinna klart idag. Ska även frosta av frysen och göra rent bakom kyl o frys idag, så att pappa kan ställa tillbaka den innan han åker utomlands.. :-)
Det är inte sådär jättemycket kvar att göra, men det är som jag säker... När man börjar plocka med sakerna så förstår man hur mycket man egentligen har... Blä... Jag har kastat en helt del, men ändå är det massor kvar.. :-/

Ja, ja.... Nu ska jag tvätta av håret lite, sen blir det snart riktning mot min kära lägenhet.. :-)

Ha en bra fredag!

Lyckligare än någonsin!

Mitt liv bara flyter på just nu... Allt bara känns toppen.. inte ofta det gör det... :-)
Idag har jag gjort en ny tattuering :-) Denna blev det!  På vänstra vaden hamnade den... :-)
Är riktigt nöjd med den! Den gjorde lite ont o göra men det är det värt!
Älskar den!

Igår köpte jag lite skor på skopunkten.. :-)
Det blev:
                                                 

Är riktig nöjd med mina köp... :-)

Köpte även en tunika och ett par långa leggings.. riktigt sköna grejjer.. :-)

Nu ska jag plocka ihop lite saker, o sen ska jag snart åka till min kära mamma.. :-)

en bra dag!

Är en riktigt underbar dag idag.. Känner att jag bara är på allmänt bra humör.. :-)
Känns ju bra att det får vara så ibland också.. :-)
Om max en timma så kommer min lilla mamma till Motala så ska vi hitta på något. Får se vad det blir. Kanske en runda på stan.
Nu ringde mamma o hon skulle åka nu, så kanske ska gå o fixa i ordning mig lite..
Ha en bra dag!

Trött

ja, man blir lite trött av att ha två små troll i sängen när man inte är van... men mysigt är det ändå.. :-)
Dom somnade mellan halv tio och tio igår, o vaknade mellan kvat över sex o tjugo i sju..  S¨det blev ju inte allt för många timmars sömn i natt, vilket märktes på dom också.. hehe.. min kära syster fick säkert en riktigt rolig kväll med dom två... :-)
Just nu sitter jag o väntar på Anders som är ute o super med sina vänner... :-(
Är inte så glad för det... inget kul o få hem en full karl när man själv bara suttit hemma och inte druckit en droppe.. Men, men... det är väl sånt man får stå ut med ibland... Det kanske bara dröjer typ en timma tills han kommer hem igen...

Imorrn kommer jag vara i himmelriket! Tommy Körberg kommer till lilla Mjölby för att göra reklam för hans nya skiva som jag redan har... hehe... Ska ju självklart dit o lyssna på honom... Finns inte många som kan få mig att rysa av välbehag bara av att höra deras röster. Men han är en av de få... :-) Fattar inte hur man kan ha en så jäkla mäktig röst... Har ju aldrig hört honom live.. (bara live på tv) så det kommer bli en riktigt upplevelse kan jag tänka mig. Ska gå o lyssna på honom med Anders, mamma, pappa och syster med familj... Kan man tänka sig.. Ska träffa småtrollen imorrn igen.. :-)

Nej, ska kolla lite på tv kanske... Eller kolla om någon annan skrivit nått roligt i sin blogg.. :-)

Äpplen och nattgäster

Förstår inte hur gott det kan vara med äpplen.. Det är så mumsigt. :-)
Har knaprat i mig två stycken idag.. Direkt från Anders trädgård. Dom är lite små sura i smaken, men är ändå färdiga.. *mums* ska nog stjäla med mig ett par hem.. 

                                                                 

För såfort Anders kommer hem från sitt lilla möte så är det dags för mig att åka hemåt. Min systers små troll ska ju sova hos mig i natt.. Mysigt värre.. :-) Älskar när dom är hos mig, visst kan jag bli irriterad på dom när dom inte lyssnar på vad jag säger och visst blir jag helt slut av att ha dom, men det är ändå så himla mysigt!
O så ska ju dom små få bada hos mig.. Det tycker dom är roligt, eftersom hemma så har dom ju bara dusch.. Eller det finns ett badkar i lilla badrummet i deras hus, men där är inte varmvattnet på.
Så då tycker dom ju att det är extra roligt att bada hos mig. Brukar bli blött i hela badrummet, och ibland ända ute i hallen när dom plaskar men det gör inget. Allt är värt det bara dom har det bra!
Ringde min syster förut o frågade om någon av dom kunde tänkas vilja sova hos mig, och då sa dom att dom ville det båda två... O det är klart.. Dom är ju inte så vana att vara ifrån varandra. Det händer ju inte allt för ofta.
Får se hur det går bara, lilltjejan brukar aldrig vara några problem. Hon somnar alltid. Men lillkillen kan vara lite svårare med. Han kan få hemlängtan, o vilja åka hem till mamma.. :-) Men som tur är så är det ju inte så långt för M och komma o hämta i så fall.. :-)

Nej, en cigg o sen göra sig klar. Hoppas att Anders möte är slut snart. Eller det är det säkert inte, men man kan ju få hoppas i alla fall! :-)

Underbar låt!!

En helt underbar låt!

unchained melody


dåligt humör..

Usch... blev helt plötsligt på dåligt humör.. Vet inte varför egentligen.. inget som har hänt eller så..
bara känner att allt är tråkigt just nu... :-/
kan ju bero på att det är lite tråikigt när Anders jobbar...
Sitter just nu med mamma i telefon o försöker förstå mig på hur jag ska säga upp elen på internet... Fattar inget. :-(

Nej, ska kolla vidare... kanske skriver hur det går sen...

Tisdag

Idag är det alltså tisdag.. Inget speciellt har hänt hittills... O inte kommer det göra det heller... Men det är helt okej, är ju helt slut nu för tiden typ hela tiden, så det är ganska så skönt att det inte händer massa saker hela tiden.. Å andra sidan kanske det skulle pigga upp mig.. Ähh. jag vet inte..
Vi har precis ätit lunch.. Blev en sen frukost så självklart blev det ju en sen lunch.. Men eftersom vi måste käka middag innan Anders börjar jobba sen så blev det en baguette med skagenröra till lunch.. Så gott så.. :-)
Nej, nu ska jag o Anders kolla på några Lost avsnitt.. Har ju aldrig sett det, så tänkte se vad allt prat om det var om.. hehe...

Mys dag!

Idag har det varit en riktigt mysig dag! För det första var det jag som gick upp och fixade frukost till mig o Anders.. Riktigt roligt att göra det ibland.. Han blir så glad för det! :-)
Sen åkte Anders iväg och jag väntade på att min systers man T skulle komma. När han väl kommit så övningskörde jag från Motala hem till dom, utanför Skänninge.. Gick helt okej!

När jag kommit dit åkte syster yster och T iväg och kvar var jag o dom små trollen..
Vi följde först med mamma till Maxi, sen åkte vi hem och bakade.. Vi bakade så vi blev helt varma. det blev tre sorters kakor.. Syltmums, drömmar och shackrutor.. :-)
Trållen var rikigt duktiga idag. Lyssnade på mig nästan hela tiden! Älskar verkligen dom små liven. Men fick lite dåligt samvete när dom sa rakt ur det blå att de ville att jag skulle vara ännu mer med dom... Ska försöka vara det då svarade jag då, så fick dom varsin bamsekram och en gos puss.. :-)
När M o T kom hem så åkte vi till City Gross, sen lagade vi mat när vi kom hem. Det blev taco paj. *mums*
Sen var det snart dags för dom små att sova.. Men så klart skulle jag sjunga häxan för dom.
Häxan är en sång som egentligen heter I sagans land. Men de kallar den häxan.. Dom är för goa!

Måste komma ihåg o ge texten till M... Trållen tycker ju så mycket om den...
Nej. röka o sen se film..


händelserik dag, men ändå inte..

Det har varit en väldigt lugn dag, men samtidigt har det hänt lite...
På förmiddagen gjorde jag inte mycket alls. Jag låg o kollade lite på tv, pratade med min kära syster i telen o sen var det inte mycket mer än så.. Anders var och tränade. När Anders kom hem åkte vi o köpte friterad kyckling, ris och sötsur sås... mums! Sen blev man självklart vädligt mätt ( och trött ) Så vi såg klart filmen vi såg. som var Beck-den svaga länken.. Riktigt bra.. Sen slummrade vi till lite. det är så skönt att få göra det... :-)
Sen så kom C och hämtade min lilla Skruttis.. ( min kanin ) Kändes lite jobbigt faktiskt.. Trodde inte det, men det gjorde det alltså. Men jag tror att han kommer få det riktigt bra där. Han ska ju få flickvän o allt... hehe..
Plus att jag kan ju få reda på hur det går med honom, Anders känner ju en kille som känner henne, och så har jag ju hennes nr. Hon sa att det bara var att ringa om det var något jag undrade över.. Hon verkade riktigt trevlig faktiskt.. men Skruttis kommer bli saknad, även om han inte var så social av sig...

Ja, sen när hon hämtat Skruttis så gick Anders och jag en promenad dit vi ska flytta sen. Skulle kolla hur det går att köra in med släpa där, men det ska inte bli några problem..
Sen gick vi förbi affären och köpte lite bröd och räkor, så åt vi räkmackor när vi kom hem.. :-) samtidigt kollade vi på Bordertown... Den tyckte jag också var bra.. Anders var lite mer skeptisk till den, men så är det ju, man kan ju inte tycka lika om allt.. 

Nu sitter jag och mumsar på marängswiss.. mumsigt värre.. Han skämmer bort mig den lilla sötingen..
Men det är jag värd.. Så som jag mått sista dagarna, så är jag verkligen värd det.. hehe..

Nu blir det mer mys med min kära lilla söting!

badat!


                                                                    

Idag har jag badat!! Var faktiskt riktigt skönt i vattnet.. :-)
Anders och jag var med min syster yster med familj i tycklinge badet... Så roligt att vara o bada med barn. Dom uppskattar det så mycket.. O lillplutten tycker det är så roligt att slänga sig.. Han är lite tuffare än sin syster när det gäller sånt.. Men hon börjar faktiskt tuffa till sig lite..
Det var i alla fall riktigt roligt.. Kul o få umgås med dom en stund. Det har ju varit lite si och så med det den sista tiden.. M och jag har ju jobbat om varandra typ hela tiden.. Men idag var båda två lediga..

Får se om jag ska vara barnvakt måndag-tisdag i nästa vecka. M o T skulle till Göteborg.. Får se om dom små vill följa med dit eller om dom vill vara hemma. Vill dom vara hemma så ska jag bo hos dom o försöka ta hand om dom. O det ska väl gå bra. Det är ju inte direkt första gången jag är barnvakt.. :-)

Just nu är Anders på fotboll.. Jag ville inte följa med. Tycker att det finns roliga sätt att fördriva tiden, men det är som det är. Han tycker ju att det är roligt, så då får han gärna åka. Men jag stannar helst hemma.. hehe

Nej, nu ska jag kolla efter lite filmer tror jag..

kväll.

Klockan är 22:09. Anders håller på att fixa sängen så det bara är att lägga sig. Gäspar under tiden och ser allmänt slut ut.. Kanske är dags att lägga sig? Men är ju inte speciellt trött...
Som tur är så har jag ju en liten tv som kan hålla mig sällskap när jag väl slänger mig där, för gubben somnar väl direkt.. Eller gubbe var väl o ta i...hehe..

Vi följde med ut o la i kräftburarna sen... Riktigt mysigt faktiskt.. :-) Men jag har inte riktigt förlikat mig med bryggan (den gungar otäckt) och att gå i och ur båten. Tur att man har med sig snälla människor då. Anders + de andra två var så snälla så... :-)

Efter att vi kom hem därifrån så åt vi lite och tittade på Romper Stomper.




Väldigt hemsk film, men tycker ändå att den är sevärd. Jag har sett den förut, men det hade inte Anders.
En sak som underlättar att se den är ju att Russel Crowe är med...


(bilderna är hittade på google)


Finns det någon sexigare karl???
Hans ögon får mig att smälta... Sen spelar han ju ett jäkla svin i den filmen, men ändå... Man kan tänka bort det emellanåt o bara titta på honom.
Hmm... inga sura miner nu, jag vet att det är en väldigt allvarlig film, men som sagt... Jag har sett den förr, så jag kunde gott få vila ögonen på honom en stund... :-)
Anders tyckte att den var sevärd... ehh... betyder det att den är dålig, men att han inte vill säga det till mig???
He he.. Han får tycka vad han vill... :-)

Nu blir det ett snabb bloss, o sen borsta tänderna så får vi se om Anders vill gosa lite innan han somnar..


Första dagen!

Idag är det min första dag som jag är ledig efter att ha haft mitt semester vik. Känns både bra och lite otäckt.. Nu är jag där ute i kylan, eller vad man ska säga. Men, men. Har varit på arbetsförmedlingen idag och skrivit in mig som arbetslös.. hmm... länge sen jag behövde ha nått med dom o göra, men vad annars kan man göra.. :-/
Så nu ska jag dit på torsdag på öppet hus (låter lite lagom roligt) o sen ska jag dit den 24/8 också.. Fattar inte att jag ska behöva skena på dem mötena.. men det måste väl alla antar jag.

Ikväll kanske Anders och jag ska ut o fiska kräftor med hans pappa och hans bror.. Får se hur det blir med det.. Men just nu låter som att det ska bli av i alla fall... :-)
Har ju aldrig varit med om det så det blir nog en upplevelse i så fall..

Nej, ska leta vidare efter text till några filmer nu..


Svårt att lägga sig..

Varför ska det vara så svårt o gå o lägga sig när man är ensam för??
Är ju egentligen trött, men det vill inte min kropp fatta... :-/
Jobbigt värre kan man säga..

Ja imorrn är det jobb som gäller.. Börjar klockan tre.. Tror jag i alla fall.. Kanske skulle ringa till jobbet imorrn o kolla för säkerhets skull... :-)
Ska jobba med S imorrn, bara för att M tog ledigt... dumma henne.. hehe.. Nej, det är inte så farligt.. Ska ju jobba med M hela lördagen o hela söndagen, så det är helt lugnt att hon tog ledigt på fredag kväll.. :-)

Ja, så det kommer alltså inte hända något speciellt under min helg. Blir att jobba o sova, men förhoppningsvis så kommer Anders på lördag o sover hos mig i alla fall. Då slipper vi vara ifrån varandra så himla länge i sträck.. Inget roligt att vara det..

Nej, ska försöka lägga mig i den stora ensliga sängen... :-/

snart slutar jag!

Gud så skönt det ska bli... Slutar snart o då blir det att åka hem o duscha o krypa ner o kolla på nån film med Anders... :-)
Idag har det gått riktigt bra att jobba... Har jobbat med M... Det var faktiskt riktigt trevligt... Har ju inte jobbar överdrivet mycket med henne den här sommaren... Hon gjorde sin sista dag på sitt sommarvik... Själv har jag ju fem dagar kvar på mitt... Känns skönt. Men det är inte lika skönt att fyra av dem är ganska så långa dagar.. Men jag står ut. Vet ju att jag är ledig ett tag sen. Då blir det till att packa o flyttstäda... :-)
Ska bli så skönt att flytta.. Hoppas verkligen att Anders o jag får den där lägenheten som vi hittat... he he... Skulle vara så skönt o ha det klart nu känner jag!

ja, snart kommer D o vill ha lite rapport, o sen kommer Anders o hämtar mig... Gulligt av honom tycker jag.. Men i natt ska vi sova hos mig... Man måste ju tänka lite på miljön.. eller vad säger du Emma? ;-)

Nej, dags att kolla till C-gubben en sista gång!


Lördagskväll

Idag har jag inte gjort något speciellt... Som vanligt... Anders och jag har tagit det lugnt..
Igår kväll såg vi Linas kvällsbok. Den var bra måste jag säga, men idag har vi sett en film som var så underbar så det finns inte. Evan almighty var det vi såg. Ska väl inte säga för mycket om den men kan i alla fall säga att jag tyckte den var riktigt bra! En sån film som jag kan säga redan nu att jag tänker se fler gånger.. :-)
Just nu har vi en jordgubbspaj i ugnen som jag gjort... Får se hur den blir.. Den är gjord på frysta jordgubbar, och det har jag aldrig gjort på förut, har bara gjort på färska... Men det kan väl inte vara någon jätteskillnad?? Ja, ja.. det märks ju hur det blir.. :-)
Vet inte vad Anders och jag ska se för film ikväll... Kanske blir att se American pie 2 som är på 5:an just nu... Den är ju allt lite rolig.. Kanske inte den bästa filmen jag vet, men den funkar.. :-)

Nej, dags att kolla till pajen..


Fredag

Det har varit en lång dag idag.. Har hunnit med massor saker. Jag har visat min lägenhet.. :-) Det gick jättebra..
Sen var jag o Anders hos min syster o hennes familj o fika en snabbis innan vi åkte vidare till Motala.
Sen har Anders hjälpt mig att slinga mitt hår.. han var så duktig så.. :-)
Det blev ganska okej, men det är fortfarande så att det skiftar lite i orange i vissa lägen... :-( Men, men.. Ska låta håret vila lite nu.. Ska köpa hårinpackning imorrn, o se om mitt kära hår mår lite bättre sen..
Anders och jag har även varit ute o ätit idag.. Båda två åt järnpannebiff.... *mums* Det var så gott så... O nu ska vi alldeles straxt kolla på film o mysa...
Hoppas att ni har en bra fredagskväll där ute!

Jobbar...

ja,  jag jobbar då för ovanlighetens skull.. :-/ Fan, va tråkigt det börjar bli... tur att jag har Emma o snacka skit med.. :-)
Emma har blonderat mitt hår idag... Det blev till den fina färgen orange!! Skit också... Men anders kommer med en hårfärg till som vi ska lägga i sen...Fan att det ska strula så dant! Hatar mitt hår för tillfället!
Tänker ju inte gå ut o äta på imorrn om hårfärgen inte blir bättre....
Riktigt synd om mig är det idag kan jag berätta...
Känner inte för nånting... o så ska man orka vara gullig o mysig mot Anders sen... Kul... Eller det går väl, men om inte håret blir bättre så kommer jag inte vara på humör ikväll..  Men, men... så kan det vara...
Att jag inte kunde håret få vara blont i från början... Att jag alltid måste hålla på o komma på att jag vill förändra mig...  När jag väl blir blond igen kan jag lova att det kommer gå ett bra tag innan jag får för mig att färga det igen...
Vill egentligen bara få tillbaka min naturliga färg, men det är ju lite knepigare... Så jag blir nöjd bara håret blir blont o inte den fina färgen det är nu!

Imorrn kommer alltså folket o kollar på min lägenhet.. kul... redan klockan nio! på min lediga dag! Fy fan, jag som är så morrontrött... Men sen ska jag ju åka ut till min syster så då blir jag väl på bättre humör..  :-)

Har ju glömt berätta att jag köpte en ny väska på Skänninge marken... En Betty Boop väska... Så fin så! Är riktigt lycklig över den... Tror inte att nån riktigt fattar vad förälskad jag är i Betty Boop... Hon är såååå cool.. :-)
Det är ju typ det första man ser när man kommer hem till mig nu för tiden... En poster med henne.. hehe..
Blir nog en tatuering med henne vad det lider kan jag tänka mig... Skulle nog kunna tänka mig att jag vill ha den på vaden på vänsterbenet, eftersom jag har rosen på högerbenet... Ja, det är ju inget som behöver bestämmas idag.. Kommer dröja innan jag har råd med den... har ju en annan jag tänkt göra innan den... En som inte kommer kosta riktigt lika mycket...

Nej, nu ska jag gå o hjälpa lilla Emma flemma, så hon inte blir sur på mig... hehe...

jobb, jobb, o åter jobb... :-(

Fan att man ska vara så snäll hela tiden... Bara för att B ville vara ledig i helgen o såg alldeles ledsen ut när hon frågade så tog Emma fredagen o lördagen åt henne och jag tar söndagen... inte roligt alls... Skulle ju ha tre dagar ledigt med Anders, nu får jag bara två... Men, men... så kan det vara... Funkar ju ändå, men det är inte direkt så man jublar över det... :-(
Men så är det när man är snäll... hehe..
Anders o min helg kommer bli bra ändå.. På fredag ska Anders och jag ut o äta... Ska bli sååååå mysigt...
Ska ju färga håret på fredag förmiddag också.. Det blir att bleka det.. Hoppas bara det blir bra.. Skulle vara lite tråkigt om  det blir fel när vi ska ut o äta på kvällen... Men får väl hoppas att det blir bra.... :-)

Ja, nu jobbar jag med lilla Emma... Det går så bra så, men det är inte så roligt kan jag påstå.. Eller det är ju roligt att jobba med Emma, men det är inget roligt att jobba... Skulle hellre varit hemma o fixat i min jäkla lägenhet... kommer ju folk o kollar på lägenheten klockan nio på fredag som  jag skrivit tidigare.. så jag har lite att fixa innan... Lite roligare o visa den om det är nystädat...

Nej, nu ska jag kanske jobba vidare...

Ha det!

Skänninge marken

Nu ska jag o Anders snart åka iväg till skänninge o gå lite på marken, sen ska jag hem o städa o fixa... Vill ju att det ska se vettigt ut när dom ska kolla på lägenheten!
Sen blir det att jobba...
Ja, så ser min dag ut!
Hoppas att alla får en trevlig onsdag!


RSS 2.0