Broarnas dagar.

Nu sitter jag hos min lilla mamma. Vi väntar på att hennes kompis ska komma. När han kommit ska vi åka ner till stan o kolla lite nu när det är broarnas dagar o allt i lilla Mjölby.

Anders och jag var med ett par kompisar till honom i Linköping igår.
Jag köpte två väskor, ett par vita skor med klack (klacken kanske är ca 7cm hög) och ett par flipflop tofflor.
Riktigt nöjd med dom köpen. Håller på o gå in klackskorna nu. Det är lite vinglingt att gå med så pass höga klackar när man inte är van, o så får jag ju lite ont i fötterna. Men jag ska gå in dom om det så blir min död.. :-)
Nej, kanske inte så allvarligt, men det får göra ont idag. Vill gå in dom så fort som möjligt.. Tycker att det är så snyggt med klackatr! Man får ju sååå mycket snyggare kroppshållning när man har lite klackar... :-)

Ja, ja... nog om det..

Jag åkte hem från Anders idag alltså.. Kändes inget roligt alls. Hade gärna varit hos honom hela dagen, men eftersom han jobbar mellan 19-02.30 typ och börjar 9.45 imorrn bitti o kör ett dygn då och jag börjar ju sju imorrn så fanns det inget annat alternativ än att åka hem idag.. :-(

Men vi ska träffas på söndag i alla fall.. :-) Skönt det!
Och sen är det ju bara några dagar tills vi har flera dagar i rad tillsammans.. JIPPIE!
Ska ju åka och hälsa på min syster och hennes familj när dom är på semester i Mellbystrand.. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma bort lite... Inte känna massa press o tress från allt annat..

Ja, så är det.  Nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska vi väl gå om nån timme eller så.. :-)

Nyklippt

Ja, så då har det verkligen skett.. :-)
Jag har klippt av mig håret och färgat det. Känns faktiskt riktigt bra! Trodde att det skulle kännas lite otäckt eftersom jag har haft samma frisyr o samma hårfärg i typ tre år.. Men det känns bara bra. Visst kollar jag till lite extra.. Jag har ju inte riktigt vant mig ännu... Men jag har nog bara fått positiva reaktioner. Anders tyckte att det var jättesnyggt!
Känns som jag har en mer mogen frisyr nu.. Inte för att den andra var barnslig men i alla fall.. :-)
Nej, nu blir det nog lite tv tittande och sen kanske jag skriver lite igen!

Vill bara tacka Emma ännu en gång! Du är en pärla!

Mätt och belåten!

Usch.. känns som om jag inte gjort annat än att äta sen igår kväll.. Det har jag ju såklart, men min mage känns överfull just nu... :-)

Igårkväll var jag och Anders ute och åt för att fira att vi varit tillsammans i ett halvår. image3

Vi hade bord bokat i hamnen vid 21.00.
Vi bestämde oss för att ta en promenad ner så att Anders också kunde ta något gott att dricka till maten..
Så vi beställde en melon o en annanas bacardi breezer först. Jag hade bara druckit melonen förut så jag tog annanasen då för o få smaka nått nytt.. :-) Riktigt god måste jag säga.
Det tog några minuter för oss att bestämma vad vi skulle äta men till slut blev det:

Förrätt
Mozarella tallrik (vi delade på en)

Varmrätt
Shishkebab (ursäkta om stavningen blev fel) med pommes o tsatsiki

Efterrätt
Två glasskulor i glas. En kula med smaken marängsviss och en kula med smaken bananasplitt


Kan säga att det var hur gått som helst!! :-)

Idag har jag och Anders varit i Gränna en sväng. Anders frågade när vi vaknade i morse om vi inte kunde åka dit.. O snäll som man är så svarade jag såklart att vi kan det.. :-)

Imorrn ska jag bli fin i håret.. :-) Emma ska klippa och färga... Ska se om vi inte kan ta en före och efter bild så kommer det in här sen...

Ja, ja... Nej, nu får det vara nog. Nu blir det kanske lite tv tittande. Allsång på skansen står på i bakgrunden.. :-)
Ha det!

Glömde...

Glömde ju skriva förut att Anders och jag faktiskt har varit tillsammans i ett halvår nu! Fatta vad det är lång tid. Eller det kanske inte så många tycker, men för mig är det de...
Fattar inte att jag inte fått panik ännu... Eller det är ju skönt.. Och som jag känner nu så kommer jag inte få det heller..
Jag har inte känt såhär förut.
Saknar verkligen honom hela tiden när jag inte är med honom..
Han är den mest underbara människa jag någonsin träffat tror jag. :-)
Ja, så är det..
Nej, nu ska jag hänga tvätt och äta..
Ha en underbar dag!

Ledig! :-)

Guuuud va skönt det är att vara ledig.. Efter att ha jobbat ca 40 timmar i helgen så kan man lugnt säga att jag känner mig lite sliten nu. Så det är skönt att jag inte jobbar förrän på lördag nästa gång! Skönt att vara ledig så länge..

O så skiner solen idag! Om det här vädret håller i sig så kanske jag lägger mig o solar en stund sen. Bättra på brännan lite.. :-) Kan behövas kan jag lova.. hehe

Nej, nu ska jag prata vidare med min lilla mams och Emma på msn.. :-)

Jobbar.

Hallå hej!
Nu sitter jag här och jobbar. Jag och Emma.. Hela långa helgen. Känns både bra och dåligt.
Känns jäkligt jobbigt att ha tre heldagar i rad, men samtidigt så blir det ju bra pengar.. :-) O det är ju alltid roligt!
Nej, nu ska Emma kolla sin blogg tror jag..
Ha det!

Väntar och väntar

Just nu sitter jag och väntar på att min mamma ska bli klar på Vårdcentralen så att hon kan komma och hämta mig. Jag är kvar hos Anders och han jobbar så det finns inte sådär jätte mycke o hitta på.

Känns verkligen inget roligt att jag ska jobba hela helgen. Anders och jag kommer inte hinna träffas något. Och sen när jag är ledig massor nästa vecka då jobbar han massor!! Pissigt är vad det är!!
Men vi får ju en mini semester ihop några dagar i veckan efter det... :-)

Nej, ska ut och röka.. Har inget intressant att skriva om just nu.. Är på tråkhumör i det här roliga väder.. Pissigt..

Välkommen hem lilla Emma förresten! Hoppas att du haft det bra men skönt att du är hemma igen!

Ha det bra!!

Lugn dag...

Idag har jag och Anders varit hos hans föräldrar och ätit middag. Anders mormor och morfar var där också. Första gången jag träffade dom. Men det gick så bra så. Tror jag i alla fall.. :-)
Vi var också en sväng och tvättade bilen, och Anders skvätte ner mig.. Aja bajja! ;-)

Efter det så har vi bara tagit det lugnt. Såg Hata Göteborg förut. Den var inte så där jättebra direkt men ändå lite kul att ha sett den.
Igår såg jag Shrek 3. En stor besvikelse! Inte alls lika bra som ettan och tvåan. Tyckte jag i alla fall. Men, men.. Nu har man sett den i alla fall.
Antar att jag och Anders ska se en skräckfilm ikväll. Lite mysigt ibland faktiskt.. :-)

Usch, på fredag börjar jag på sommarschemat.. Ska bli lite roligt, men samtidigt jobbigt. Men jobbar ju med folk som är roliga att jobba med så det ska nog gå bra.. :-)

Nej, nu ska jag pussa lite på Anders. Han håller på och rensar ogräs på altan.. Så duktigt så.. :-)
Ha det!

Förlovad!!! :-)

Fattar inte att det är sant! Jag har verkligen förlovat mig idag!!
Anders och jag var ju och tittade på ringar för ett tag sen, men det var inte på riktigt allvar. Vi bara kollade för vi sa ju det att nån gång ska vi ju förlova oss och ville bara se vad det fanns för ringar, eftersom ingen av oss ville ha vanliga traditionella guldringar.
Men sen var det inget mer med det.
I morse bestämde vi att vi skulle åka till Omberg en sväng. Det är ju så himla mysigt där! Och vi gick upp på hjässan och när jag satte mig på en bänk så sa han: Du vet att jag älskar dig och att jag vill leva med dig... Ja, sa jag. Då frågade han: Vill du förlova dig med mig och tog fram ringar!
Fatta att jag blev glad! Visste verkligen inget att det skulle ske nu.
Jag hade ju mina aningar att han skulle göra en sån sak, men inte än!
Ja, som ni förstår så sa jag självklart att jag ville förlova mig med honom. Sen drack vi alkoholfri champange. Eftersom han körde och jag äter penicillin mot min urinvägsinfektion...
Men den är bättre nu i alla fall. Och lycklig är jag så jag håller på att spricka!!
Har den mest underbara pojkvän man kan önska sig!
Synd bara att Anders jobbar inatt, men vi får sova ihop imorrn... :-)

Nu ska jag umgås med min lilla mamma!
Ha det bra därute! För det tänker jag ha!

sova

Ja, det är det jag ska försöka med nu alltså... och hur lätt är det när det är såhär varmt??
Kommer inte kunna somna.. Det är jobbigt att bara ligga i sängen.. men, men.. Får lägga mig o försöka snart igen.

Anders och jag har ätit burkskinka och färskpotatis idag.. Det var riktigt gott faktiskt!
Så ska vi äta jordgubbar och glass sen.. *MUMS*
Kanske skulle gå och förbereda jordgubbarna snart.. Hmm..

Just nu håller Anders på att måla på altan.. Hans bror var här igår och hjälpte honom bygga ett tak över en del av altanen..  Dom är så duktiga så... :-)
Anders brors son var också här igår.. Han är så söt! En världsgo liten kille!  :-)

Ja, så är det.. Nej, jag måste verkligen snart sova. Ska ju orka jobba inatt. Men nu är det sista natten. Känner att jag inte ska ta några fler nätter på ett tag nu. Känner att min kropp måste få återhämta sig lite.
Och så går jag ju på mitt sommarschema på midsommarafton och då är det ju lite skönt att få vara lite ledig innan dess. För sen blir det att jobba hela sommaren.
Men Anders och jag har lite planerat inför sommaren. Redan i början på Juli ska vi och hälsa på min syster med familj när dom är på semester.. Var var det dom skulle nu då.. hmm... Mellbystrand.. Kan det stämma? Mmm... kanske..
Det kan vi göra tack vare att Emma kunde byta två pass med mig... Tack pluttan!

Nej, nu blir det nog sängen igen!

Ha det bra i värmen!! :-)

En härlig dag... hmm...

Det är även idag jättefint väder. Synd bara att man inte hunnit njuta av det. Jag jobbade mellan 9-15 och sen kom Anders och hämtade mig. Sen åt vi och nu är han iväg och jobbar. Så det enda jag skulle kunna göra för att njuta av det fina vädret skulle väl vara att gå ut och gå. Men det känner jag inte för. Har dessutom världens skoskav på flera ställen på mina stackars fötter så dom vill nog inte gå ut och gå dom heller.

Det ska bli så skönt i morgon. Både Anders och jag är lediga precis hela dagen! Det enda vi har inplanerat är att Anders bror med son ska komma hit. Men det är ju inte så speciellt ansträngande..

Nej,  nu vill jag inte sitta här mer..

Ha det!

Sista natten!

Fattar inte att det är slut nu! Det är fruktansvärt skönt!! Känns knappt jobbigt att jag ska jobba lite på lördag för tillfället.. Men det kan jag ju säga nu.. Inte lika lätt att säga det imorrn kanske. Men det är ju bara sex timmar det gäller och det ska jag väl klara av?!?!?!
Förutom att jag ska jobba lite på lördag så har alltså jag och Anders tre hela dagar ihop!! Förstå det?? Känns som att de e länge sen vi hade det.. :-)

Ja.. Så vad har man gjort i dag då.. Jo, först så sov jag ju självklart en stund efter jobbet, men när klockan var typ två så kunde jag inte ligga kvar där, det var alldeles för varmt... Och sen tyckte ju inte Emma att jag skulle sova då.. ;-)
Så klockan tre gick jag ner till gästisparken och satt vid ån och åt sallad med Emma, sen följde jag med henne till frissan... Hon blev så fin så.. Nästan så man blev lite sugen o klippa av sig håret. Men ska nog inte göra det...
Sen åt vi glass.. *MUMS*
Ja, sen kom min syster och hämtade mig. Så tillbringade jag kvällen hos dom. Det var riktigt mysigt! Ska försöka åka dit på lördag om min kära syster är ledig.. Men det är hon ju säkert inte.. :-(
Sen när jag skulle till jobbet så övingskörde jag. Det gick väl helt okej, men det är fortfarande lite läskigt. Och jag tycker inte om att ha bilar bakom mig. Men det ska väl bli bättre ju mer jag kör antar jag.

Nej, orkar inte skriva mer.. Kanske kommer mer i morgon..
Ha det bra!

Snart...

Nu är jag inne på min näst sista natt... Bara imorrn natt kvar! Är så himla skönt!! Eller jag har ju natten mellan måndag och tisdag också.. Tog den extra med då ska jag ju vara på Lejonet och det känns inte riktigt lika jobbigt.. :-)
Märkte idag att jobba natt på sommaren är nog inget för mig. Jag var verkligen jättetrött på dan och skulle lätt kunna somna om det inte vore för värmen. Slummrade till men vaknade direkt av att det var för varmt, så jag är glad att jag ska jobba dagtid i sommar. Men det har sina nackdelar det med. Tex. att gå och dra rullstol i en uppförsbacke i typ 25-30 grader är inte heller det mysigaste som finns... Men, men... vad gör man inte för att dom ska få komma ut lite.. :-)

Vad jag är trött på att gå och hosta nu! Tycker att det borde lugna ner sig snart, men inte då.. Jag bara hostar och hostar.. Men det är som min kära syster sa idag.. Jag kan vara förkyld i ett par veckor, sen går jag och hostar i ytterligare ett par veckor.. Har nog alltid varit sån.. Men nångång ska det väl bli bättre!

Jag ska förhoppningsvis kunna träffa stora syster yster en stund imorrn.. Och övriga i hennes familj så klart. Mannen o dom små huliganerna.. :-)
Det är ju ett tag sen.. :-(
Skulle egentligen målat staketet hos dom imorrn när jag vaknat, men dom skulle bort så vi skjuter upp måleriet ett tag. Men jag hoppas verkligen att dom kommer hem skapligt så att jag hinner träffa dom lite.. Saknar dom nått otroligt mycket!

Och självklart saknar jag mitt hjärta i dag med... Fattar inte det... Vi har ju träffats ett par dagar nu och jag åkte hem idag, men ändå så saknar jag honom som om vi inte skulle träffats på flera veckor. Har aldrig känt såhär... Han betyder verkligen så otroligt mycket för mig! Love U!

Nej, nu kallar jobbet..

Ha det bra!

Hemma igen

Eller jag är hemma hos Anders.. Det var riktigt varmt att gå till stan och tillbaka.. Men, men.. Man ska väl inte klaga på det fina vädret. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag nog inte göra så mycket.. Bara se till att dricka massor.. Har varit lite dålig på det. Tar ett par dagar av sånt här fint väder innan jag kommer in på rätt spår med vattendrickandet.. :-)
Ja, ja... duschen kallar..
Hej hopp!

SOL!!

Idag är det ju så fint väder så det är inte klokt!! :-) Efter att Anders och jag gått till stan och ätit lunch och sen gått tillbaka så la vi oss på hans altan i bara underkläder och solade lite.. Det var väldigt skönt, men man blev väldigt väldigt varm och efter ett litet tag även ganska rastlös. Jag brukar ju inte ligga sådär. Brukar mest sola när jag är och badar och då går man ju i och svalkar av sig emellanåt... Men skönt var det i alla fall.

Nu är Anders och jobbar. Men han jobbar bara till nio i kväll, och jag ska snart fixa i ordning mig för att gå och möta Emmapå stan. Ska bli roligt o träffa henne. Det är ju ett tag sen. Men det är ju roligt att vi kommer hinna att jobba ihop ett litet pass innan hon ska åka o ha det skönt.. :-)

Hmm.... känns som att det svider lite på min näsa.. Kanske har bränt mig lite.. Kanske inte var så smart att lägga sig mitt i solen mitt på dan... he he... Men, men... man vet aldrig när jag får tillfälle nästa gång att få lite sol på mig.. :-(

Nej, dags att klä på mig lite vettiga kläder och se hur jag ser ut i håret efter den lilla solstunden.. :-)
Ha det!

Saknig...

Usch, vad jag saknar Anders. Han var hos mig en stund idag, men det hjälper inte. Vill va med honom nu!! Men han ligger hemma hos sig och sover, och jag sitter på jobbet... :-(
Men nått som är skönt är att efter den här natten så har jag bara natten mellan onsdag och torsda och sen torsdag-fredag, sen är nätterna slut! Skönt som bara den... Ska bli så skönt att kunna ha ett normalt liv igen..
Det är inte roligt att jobba natt... Visst jag har mått mycket bättre nu när jag jobbat natt än jag gjorde sist när J var på semester, men ändå... Känner mig väldigt osocial. Som idag till exempel. Anders kom väl vid halv tre till mig, så då gick vi en promenad och sa hej till min kära mamma och pappa som var på kolonin och spelade boule... Sen gick vi hem till mig igen... Jag ställde mig och diskade och sen så sov vi ca en timma.. Sen var han tvungen och åka hem för han skulle hinna till affären och jag var ju dessutom tvungen och fixa lite inför jobbet... Så det känns inte som att vi hann o umgås nått speciellt... :-(
Men som sagt efter i natt är det bara två nätter kvar..
Sen ska det väl bli lättare att fixa till så man kan träffa nära och kära..
Ja, så är det...
Min förkylning börjar sakta men säkert bli bättre.. Har ingen feber nu i alla fall, vilket är väldigt skönt.
Blir så känslig när jag har feber och gråter för allt och inget. Så ni kan ju tänka er hur jag betedde mig i onsdags när jag hade ca 39 graders feber och satt och kollade på GA... Usch... Grät verkligen som ett litet barn.. Bara satt och snyftade och tårarna sprutade. Mamma ringde mitt i allt och trodde att det hänt något.. Nej, sa jag. Jag kollar bara på GA.. Men lilla gumman, svarade mamma då... Du ska inte titta på sånt där när du är sjuk, det blir inget bra.. Så skrattade hon till... *snyft*
Men, men.. Så är det.. Jag är nog ganska så känslosam överhuvudtaget och det blir alltså mycket värre när jag är sjuk.. Jaha, nu har jag fått tala om hur synd det har varit om mig... ;-)
Nu kanske man skulle skriva om något roligare... Men vad skulle det vara.... Hmm... Anders och jag kollade igenom våra scheman i sommar och kom fram till att första veckan i augusti (tror jag det var) Så var både han och jag lediga fredag, lördag och söndag.. Så då ska vi hitta på något roligt har vi tänkt..
Nej, nu kanske man skulle jobba vidare.. Inte för att det finns sådär jättemycket och göra såhär dags, men kan ju i alla fall gå och titta lite till på tv.. :-)
Förresten..Har fortfarande inte hört något från chefen om min löneförhöjning.. Det borde han väl hunnit kolla upp, det kan väl inte ta så lång tid.. Eller? Han har ju haft en vecka på sig.. Ska jag ge honom lite mer tid? Eller kan jag ringa på till exempel tisdag och fråga vad han kommit fram till? Hmm.. tåls att tänka på..
Ha det!

RSS 2.0