Sjuk

Ja, då sitter man här och är sjuk... eller vuk som min systers lilla plutt skulle säga... Usch, nu kom jag på hur mycket jag saknar dom.. Det är verkligen ett bra tag sen jag träffade dom. Får se till att ha tid o åka och hälsa på dom snart..
Ja, men jag är i alla fall sjuk just nu... Känns ganska okej för tillfället. Har tagit panodil och precis ätit så nu är hostan och snörvlet värst...
Tråkigt som bara den är det..
Men jag ska ju i alla fall få träffa Anders lite idag.. Ska bli skönt... Han är så himla gullig mot mig när jag inte mår bra... Eller det är han ju annars med, men lite extra när jag är sjuk. :-)
Ja, nej... nu ska jag vila igen... jobbigt och sitta här... Kanske skriver lite till senare.
Ha det!

snörvel och host

Ja, inte ska man kunna få vara glad för länge. Kände i måndags morse när jag vaknade att jag var lite täppt, men det kändes lite bättre efter ett tag. Va bra tänkte jag. Sen under gårdagens natt så kände jag att jag fick lite ont i halsen. Men jag tänkte det är nog inte så farligt.
Men när jag sovit ett tag igår på dan så vaknade jag av att det gjorde ont att svälja.. Aj. Men jag somnade om bara för att vakna en stund efter av samma sak. Jag somnade om en gång till och vaknade igen och då gick jag upp. Tänkte att jag kanske behövde äta något. Så jag åt en smörgås och det var kämpigt att få i sig. Var yr i huvudet och mådde jättekonstigt. Sen började jag känna hur febern smög sig på. Kul tänkte jag och gick för att kolla om jag hade panodil hemma, självklart hade jag inte det. Men jag hade några ibumetin, så jag tog en sån och gick och lade mig igen. Slumrade till en liten stund och vaknade igen. Sen gav jag upp. Jag mådde för dåligt för att hålla på och försöka sova. Fick höra av en kompis igår att han inte orkade sova, tyckte då att han var helt galen och förstod inte alls vad han menade, men efter ett tag så förstod jag det.
Jag gick i alla fall iväg till jobbet, fick ta en till tablett (ibumetin) när jag kom hit, och ändå mår jag inte alls bra.
Ångrar verkligen att jag gick till jobbet. Såhär är det länge sen jag kände mig. usch kan jag bara säga.
Ja, så är det. Så nu sitter jag alltså här och snörvlar och har börjat småhosta. Kul, kul.. Så vet jag att jag bara är ledig en natt och sen jobbar en till... Får se hur jag känner mig när jag sovit sen... Mår jag lite bättre så funkar det men mår jag inte bättre så får dom försöka hitta någon annan till den natten.. Så det så... Känner mig jätte elak då, vet ju att det inte är det lättaste att hitta vikarier till nätterna, men vad ska man göra när man  inte mår bra??
Nej, nu ska jag gå och sätta mig och glo vidare på tv..
Ha det bra!


Jobbdax igen!

Ja, nu sitter jag här på jobbet igen... Kan bara säga det att det är jäkligt skönt att jag bara har sex nätter kvar nu.. Eller jag tror att det är sex nätter kvar.. Ska bli så jäkla skönt att få gå tillbaka till dagpass. Jag är verkligen inte gjord för att jobba natt. Har ju inte tid att umgås med nån då.. O det är ju inget kul. Ja, ja.. Skönt ska det bli i alla fall.
Jag har fått mitt schema inför sommaren nu med. Tyckte att det såg ganska så okej ut. Känns inte som om det var så orättvist. Men jag vet inte. Det kanske det var. Visst dom har ju krånglat en hel del med schemat. Och inte riktigt lyssnat på när folk har sagt att dom vill vara lediga och så vidare. Men jag hoppas att det här schemat stämmer relativt bra nu. Jobbigt när dom ska hålla på och ändra hela tiden. Svårt att planera sommaren då... För även om man ska jobba hela sommaren så kanske man vill hitta på lite.. Åka på mini semester över en helg eller så, och eftersom Anders också jobbar inom vården så blir det lite svårt att få till sånt. Då är det bra att man kan börja kolla lite redan nu när man kan tänkas kunna hitta på nått roligt.
Jag hoppas verkligen att Anders och jag är lediga nått samtidigt när min syster och hennes familj är på semester. Då ska ju vi åka och hälsa på dom. Kommer aldrig ihåg var det är dom ska på semester, men det skulle vara roligt i alla fall, och enligt vad jag kan komma ihåg av Anders schema och vad jag kan tyda på mitt så ska det kunna gå att få till... :-)
Ja, så är det med det..
Igår var jag omgiven av barn i princip hela dagen. Först var jag och Anders hos min mamma och firade henne på Mors dag (hon fick blommor och en Elvistavla, mycket uppskattat!!) och min bror och hans fru med barn (en liten kille på 2 år och en kille som bara är 1vecka gammal) där samtidigt som oss. Sen åkte vi hem till Anders en stund för att sedan åka till hans föräldarar och äta. Då var Anders bror med son där. Hans son blir 4 i år. Så vi hade inte mycket tid utan barn... inte annat än att man börjar längta lite... Men det känns faktiskt helt okej i och med att Anders med pratar lite i dom banorna. :-) Kanske Emmas teori håller... ;-)
Nej, nu ska jag gå och äta mitt äpple och sen se lite på tv. Har redan gjort det mesta som ska göras i natt, så nu blir det mest slappa resten av natten... Skönt.. :-)
Ha det!

Pratat med chefen

Jaha, då har jag haft ett samtal med chefen då.. Vet inte hur det gick. Han skulle räkna lite och sen höra av sig till mig. Kan ju säga att jag blir skapligt sur om jag inte får någo förhöjning. Skiter faktiskt i om det blir mycket. Men nån liten höjning är jag fan värd! Är på skit dåligt humör för tillfället som kanske märks... Men jag har inte sovit nått sen jag jobbat natten och så tyckte jag att chefen inte var speciellt tillmötesgående när jag pratade med honom. Han lät mest besvärad över att jag ringde. Sa nått i stil med att det verkade som alla hade kommit på att dom ville ha löneförhöjning just nu. Men det är väl inte så konstigt???
Nej, usch! Nu ska jag åka och handla med lilla mamma så får vi se om mitt humör blir lite bättre snart...

Just det... Emma hade det här på sin sida.. så jag stal det från henne! :-) Tyckte att det var riktigt vettigt att ha!
                                                                 
                                                                              image1121

Du kliver upp på morgonen och kan inte välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja på sig. Du går till skolan och klagar på att du har fått så många läxor, och i Indien gråter en 10årig pojke för att han aldrig kommer att få börja skolan. Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten, och slänger i stort sett allt du har på tallriken. I Sudan dör en 2årig flicka på grov undernäring och vätskebrist. Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till att tömma diskmaskinen. Och i Somalia blir en 8årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet. Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne i pannan, och i Kambodja dör en 11årig flicka och hennes lillebror i Aids. Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv. Res dig upp och förändra din sikt om en förnyelse som behövs för att rädda världen! 

Tänk hur bra iv har det här i Sverige! Dags att öppna ögonen och inse!

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din egen 
hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.
Droppen är en symbol för alla barn som lider i sin ensamhet

Jobbar och står i!

Eller det kanske är att ta i :-)  Men jag jobbar i alla fall.. Men det är sista natten sen är jag ledig i tre nätter.. Skönt ska det bli kan jag tala om.
Ja, vad ska man säga om livet en natt som denna.. Mitt försök att sluta röka gick åt pipan.. Blev helt knäpp. Gick inte att prata med mig knappt och jag började tjuta i både tid och otid. Så igår fick det vara nog. Kände att jag inte kunde utsätta stackars J för mitt humör när vi skulle jobba ihop i två nätter..
Men jag ska nog göra ett försök snart igen. Men jag har tänkt att jag ska försöka ta hjälp av nikotin tuggumi då och se om det kanske är lättare. Nu när jag försökte så hade jag ju ingen hjälp från något sådant. Så jag tänkte som så att det kanske var en för stor omställning för kroppen att helt bli utan nikotin bara så plötsligt.. Ähh. jag vet inte, men jag tänkte att det kanske kunde vara så i alla fall..
Ja, så är det med det..
På söndag är det morsdag! Det får man inte glömma bort.. Vad ska man hitta på till sin lilla mamma..? Blommor är ju självklart, men nått mer... hmmm... min syster hade ju redan köpt en present så jag kan ju inte direkt få nån hjälp av henne då.. Men, men... Kanske kan få med Anders att gå lite i affärer på lördag.. hmm.. Det älskar ju han att göra.. he he..
Gud vad jag kom på att jag saknar honom nu!
o så får jag inte träffa honom förrän på lördag! :-(
Men morgondagen kommer nog att gå fort. Jag ska ju handla med mamma och sen ska vi ha en myskväll bara hon och jag. Det var länge sen vi hade det. Laga någon god mat och eventuellt dricka lite vin.
Mysigt ska det bli i alla fall!  Känner att jag inte haft så mycket tid för min lilla mamma.. Så det är bra att vi får en hel dag för oss själva. :-)
Jag har träffat min brors nyaste tillskott i familjen också. Det blev ju en liten Isac. Han var SÅÅÅÅÅÅÅÅ söt!
Svårt att fatta att det är det lilla pyret som legat där inne i hennes mage.. he he...
Ja, så kan det vara..
Nej, nu ska jag gå o prata lite med J!
Ha det!

Tufft

Inatt är det riktigt tufft att hålla sig vaken.. Ögonen bara faller ihop hela tiden.. Så nu tänkte jag att nej, jag måste göra nått annat än o sitta där i fåtöjlen så jag hamnade här..
Kan inte säga annat än att tack gode gud för att det är sista natten nu... Så jag får vara ledig några nätter..
Mmm... hungrig börjar jag bli också... Ska kanske gå o äta min lilla yoghurt snart..
Usch, röksugen är jag också.. Rökte min sista cigg vid halv tio förut... Har alltså inte rökt på fem timmar.. Vilket inte låter så speciellt mycket men det är det för mig.. Speciellt när jag jobbar.. Brukar ju gå ut o röka när jag känner att jag börjar bli för trött.. o när jag går mellan ställena som jag för tillfället jobbar på så röker jag också.. Har ju blivit en liten nattvandrare när jag jobbar... hehe... Men nu ska jag alltså inte röka mer.. Det kommer bli svårt, men jag har nog en liten chans att klara det iaf..
Har ju ingen direkt inpå mig som röker nu.. Alla har slutat.. Dom är duktiga dom o nu tänkte jag att jag också kunde bli en av dom... :-)
Ja, så är det... Men jag tycker lite synd om Anders... Han kommer få hantera mitt humör ett tag framåt, o det känns inte så roligt... Men han vet ju varför jag kan vara på konstigt humör och jag får försöka o inte låta det gå ut över honom...
Nej, nu ska jag gå o smaska i mig min yoghurt.
Sov gott!

Faster... igen.. :-)

Ja, då har man blivit faster igen då... Känns riktigt bra.. Det blev en lite pojke så jag hade fel. Men vad  gör det? Absolut ingenting... Längtar bara tills jag får träffa den lilla krabaten! Han var ju lite större än pojken som dom har sen innan var när han föddes, men han föddes ju mer för tidigt än det nyaste tillskottet.. Konstigt det känns att inte kunna skriva något namn på den lilla, men när jag pratade med min bror ca 40 minuter efter att det lilla underverket var fött så hade dom inte helt bestämt sig för något namn. Så det märks vad han ska heta. :-)
Ja, så kan det vara...
Jag jobbar i natt med som man kanske förstår eftersom jag skriver såhär dags.. Visst att jag är en kvällsmänniska men inte riktigt så mycke.. :-)
Men nu har jag bara en natt kvar efter den här sen är jag ledig några nätter iaf.. :-)
Ja, vad ska man mer skriva om... Har fått träffa Anders en stund idag.. Var mysigt.. Behövde nog det för att orka med det här... Jobbigt med tre nätter i rad när man inte har så lätt för att sova när man måste... :-(
Nej, nu ska jag gå o jobba vidare... dvs titta på tv... he he
Sov gott där ute! Det tänker jag göra om ca 6 timmar! (nedräkningen har börjat... he he)


Jobbar

Ja, nu sitter man här på jobbet igen då... Känns ganska okej, men skulle hellre velat ligga hemma brevid Anders o mysa.. Men man kan inte alltid få som man vill... :-)

Imorrn kommer bli en super bra dag! Först ska jag självklart sova. Men för en gång skull tänker jag inte stänga av mobilen när jag sover. Det beror på att jag väntar på att min bror ska ringa o tala om att jag blivit faster igen... Dom ska nämligen sätta igång hans fru i morgon... Så då får man äntligen veta vad det är för liten krabat som gömt sig där inne.. Har en liten känsla av att det blir en liten tjejja men jag ska ju inte säga något säkert.. Men dom har ju en liten kille på två år sen innan så det skulle ju passa med en lite tjej den här gången då... Men blir självklart lika glad för vad det än visar sig vara för nått.. så länge h*n mår bra så är man ju glad..
Sen ska jag ju få umgås med Anders en stund med.. Längtar...

Nej, nu ska jag jobba vidare.. Hoppas att ni sover gott därute!

Eurovision song contest

Ja, det står på här i bakgrunden... är inte så där jättetaggad på att se det.. Men, men.. Det får stå på iaf.. Just nu är det Spanien... inte speciellt bra låt.. men inte världens dåligaste heller.. Ja, vad ska man säga om Sveriges bidrag.. Den är väl helt okej, men har den nån chans där? Tveksamt kan jag tro, men man ska ju aldrig vara säker.. Man har ju blivigt förvånad förut av vad som gått hem hos folk.. :-)
Det återstår och se vad som händer. Men jag blir lite förvånad om jag orkar hålla mig vaken tills det är slut.. Eller så känner jag just nu.. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara vaken tills Anders slutar jobba.. Och han kommer väl hem vid tre tiden eller nått sånt.. Sist jag var här när han jobbade så somnade jag till typ en kvart innan han kom hem och vaknade självklart när han kom. Men det gör ju inget. Tycker det är mysigt att ligga o prata lite med honom innan jag somnar.. :-)
Usch... Förstår inte varför jag ska bli på så konstigt humör när han ska iväg o jobba.. Eller jag blir inte det när han ska jobba som personlig assistent men när han ska jobba som bartender blir jag det. Vet verkligen inte varför. Jag vet inte om jag kan säga att jag är svartsjuk. Det är kanske fel ord.. och jag vet ju att jag inte har något att oroa mig för, han skulle aldrig göra nått dumt på det sättet. Men å andra sidan. Man ska aldrig vara säker.. Det finns ju andra som sagt precis samma sak om deras respektive och sen fått reda på både det ena och det andra. Så man jag ju aldrig vara säker som sagt var. Men jag tror verkligen inte att han skulle göra något sånt..
Ja, ja.. nog ältat om det..
Kanske skriver mer sen... just nu ska jag lyssna klart på Finlands bidrag!

dålig dag!!

Eller man kan väl kanske säga att jag har den andra dåliga dagen i rad... Känner bara för att låsa in mig o inte prata med någon... eller så är det inte hela tiden.. Men det kommer i perioder hela dagarna.. Usch...
Nu sitter jag här ensam o väntar på att Anders ska sluta jobba.. Men det dröjer ju ett tag till... Han slutar ju kl sju tror jag att det var..
Ja, så är det med det...
Nej, jag ska ut o röka.. Se om det hjälper mitt humör lite kanske..
Ingen ide att sitta här o skriva egentligen.. kommer bara gnälla över allt iaf....

Jobb

Jaha... då sitter man här på jobbet.. Inte så kul... Emma har precis gått hem.. så nu sitter man här alldeles ensam.. finns roligare saker... Men, men... det går... slutar ju snart. Eller snart eller snart.. Det är ganska så snart.. Slutar kvart i elva. så det är ju en stund kvar men inte så jätte länge..
Sov hos Anders i natt.. mysigt.. :-) Blir ju inte jättemycket av den varan just nu.. men det ska väl bli bättre snart hoppas vi.. Nej, nu ska jag jobba vidare.. Ha det bra där ute i djungeln!


RSS 2.0