Snart kommer han :-)

Snart kommer Anders hem och då blir det som sagt att styra mot Maxi...
Usch.. jag lovade att jag skulle tänka ut nått som jag ville äta ikväll, men det har jag inte gjort... Hatar att komma på sånt.. Jag får nästan aldrig några bra ideer.... :-/
Men, men.. tror nog att han förlåter mig för det.. Annars jäklar ska han få.. hehe...
Har lite beslutsångest angående vilken färg jag ska köpa till håret.. Men det lutar mot att jag slänger i en blekning..
hmm...
Det har verkligen inte hänt alls mycket idag.. :-/ Men sen ikväll ska ju Anders och jag sätte oss o kolla runt lite efter lägenheter så då händer det ju nått... Vill flytta IDAG!!!!
Men nej, inte att det blir så...
Blir så sugen på o flytta när jag pratar med Emma o hon berättar om deras nya lägenhet... :-)
Jäkla skitunge som hittade en lägenhet o kunde hämta nycklarna så snabbt... Men är ju väldigt glad för hennes skull.. Eller snarare sagt deras skull... Får ju inte glömma hennes pöjk.. :-)
Nu kanske det bara är 20 minuter innan Anders kommer...
Kanske skulle ta o diska... hmm... nja, orkar nog inte det... Jag har ju faktiskt tvättat åt honom idag... Var ju tvungen o tvätta min tröja, han lyckades ju äckla ner den... ;-)
Nej, usch.... nu ska jag göra nått roligt tror jag.. vad det är vet jag inte ännu, men ska försöka komma på något!

Tisdag

Tisdag idag då... Anders är och tränar och jag sitter här... :-) Men snart kommer han nog hem... Sen jobbar han mellan halv fyra och sju och då blir det en tripp till Maxi för o köpa ny färg till mitt hår.. Får se vad det blir... Ljusare ska det bli i alla fall, men jag har inte riktigt bestämt mig hur ljust.

Ringde en man på förmiddagen till mig. Han och hans fru ville komma och kolla på min lägenhet... :-)
Får se vad som händer om dom vill ha den. Jag skulle ringa till honom sen så får vi se när det passar att dom kommer och kollar. Ska fråga om dom kan vara hos mig redan klockan 9 på fredag morgon. För sen ska jag och Anders eventuellt till min syster, så hon kan hjälpa mig med att färga håret.. Vill inte göra det själv, ifall det skulle bli fel då.. Inget roligt.. Men jag får se hur det går.. Pratade med henne nyss och hon kunde bara på fredag förmiddag.. Så vi får se...

Jaha... idag kommer det alltså inte hända så vidare mycket. Men det är skönt det med... Anders och jag skulle väl sätta oss o kolla runt lite vad det finns för lägenheter lediga... Vi behöver nog en större har vi kommit fram till. Plus att vi har kommit på att tar vi en större lägenhet så kan vi bo hur länge som helst i den. Bor vi kvar i hans etta så måste vi ju flytta så småningom. Vi har ju liksom tänkt att skaffa barn nån gång.. :-)

Nej, nu ska jag kolla runt lite på nätet... Skriver säkert sen igen..


Trötter

Usch. vad trött jag är idag. Men det är nog helt i sin ordning. Somnade efter ett i natt, sen vaknade jag av att min systers lille plutteman stod o tittade på mig vid 07:50... Kul tänkte jag.. Kände att jag bara ville blunda och somna om, men det fick man ju inte för efter fem minuter kom den lilla pussgurkan med.. Och sen har dagen gått i ett.. Vi har målat lite fönster, varit ute massor i solen, lekt med dom små skitungarna, tränat dom små på att börja cykla på deras trehjulingar.. Vilket dom egentligen kan, men är enbart för lata för att sätta igång på allvar.. Eller som M sa angående gurkan... Hon är inte lat, hon är bara väldigt bekväm... hehe... :-)
Sen har jag färgat hårt idag med... Blev inte så stor skillnad, men det röda tonades ner i alla fall.
Sen har jag faktiskt tvättat M:s lilla låda... :-) Kände att jag kunde göra det eftersom hon är så snäll och övninskör med mig. Körde faktiskt från dom till Anders i Motala idag. Det gick faktiskt bra... Eller, visst.. Lite knussel är det ju ibland, men det gick förvånansvärt bra.. Trodde inte att jag skulle vara så lugn när jag körde genom stan, men det gick ju bra det med... :-)
Måste nog kolla upp lite bilskolor i Motala så att jag kan skriva in mig vad det lider..
Nej. nu blir det gos med Anders.
Ha det bra!

snart dax...

Snart är det dags att gå hem... Skönt efter den här helgen.. Men det har ändå gått bra att jobba. Lilla Emma som piggar upp mig när jag är på pisshumör... hehe...
Snart så kommer J och då är det en snabb rapport om dagen sen kommer min syster och då ska jag övningsköra hem till dom. Kul, kul... Men ack så läskigt... :-/
Men, men.. får väl hoppas på att det går bra..
Kanske ska övningsköra i morrn med. O då blir det stadskörning... Läskigt läskigt... Men får väl hoppas att det med går bra...
Nej, nu ska jag sätta mig framför tv:n en stund innan jag ska hem...
Ha det!

Dåligt humör...

Fan vad dåligt humör jag är på.... Fattar inte varför... Så fort jag vet att jag ska jobba mycke så blir jag sån här..
O irriterad på allt o alla blir jag... Tråkigt.... Men nu får jag ju gå hem snart och det är ju i alla fall skönt... Men kommer bara o gå hem o sitta där o glo in i tomma intet.... Usch... Kommer säkert ringa o terrorisera Emma på hemvägen, för Anders kan säkert inte prata då... Han jobbar ju... :-(
Fan, måste ju gå förbi statoil med... Eller Pressbyrån kanske har öppet fortfarande när jag går...
Fan, fan, fan.... Va jag svär mycket då... Men jag blir sån när jag är på detta humöret...
Nej, nu ska jag skicka mess till mamma... :-/

Inget roligt...

Jäkla pissråtta! Så känns det just nu.... Allt är tråkigt, alla bara är elaka, och allt går emot mig... Kommer förmodligen inte få skjuts hem från jobbet idag.. Vilket innebär en lång väg hem att vandra.. Jäkla pissråtta!!
Fan, vill somna o vakna på fredag morgon eller nått då jag är tredagars ledig...
TRÅK!!
Nej, nu struntar jag i att skriva mer... Ska jobba vidare...

Fredag

Jaha.. då var det fredag.. Var så skönt o vakna av sig själv imorse..  Plus att jag fick vakna bredvid Anders var ju helt underbart..
När vi hade ätit frukost i morse så åkte vi ner till stan. Köpte varsin present till L o L.. hehe... Roligt det där så ut då..
I alla fall, det gick ju ganska fort så när vi var klara på stan så åkte vi till affären..
Och nu har vi precis ätit... mmm.. var så gott så... Vi åt farmarbiff, potatis, bönor, gräddsås och lingonsylt.. Kanske inte världens nyttigaste mat, men det är jäkligt gott! Och det känns verkligen som riktig mat... Man blir mätt och man står sig riktigt bra på det.. :-)
O nu sitter jag här lite.. Anders diskar... och snart ska man väl åka hemåt.. Ska ju jobba ikväll... BLÄ! Känner jag inför det.. Men ska ju jobba med Emma så det är ju bra i alla fall... Vi brukar ju inte ha tråkigt på jobbet i alla fall.. hehe.. Fast det brukar bli en hel del flummande. Men det gör ju inget, så länge vi gör vad vi ska så spelar det ingen roll hur vi är när tex gubbarna vilar ju...
O gör vad vi ska, det gör vi.. Absolut.. Men jag vet inte om det blir något bakande den här helgen... Brukar ju inte gå så bra för mig o Emma när vi ska baka på jobbet... Eller vad säger du pluttan? hehe..

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar, o sen så blir det som sagt att åka iväg ganska så snart...

Hoppas alla får en bra helg!

äntligen torsdag!

Äntligen är men ledig en dag då innan det är dags att jobba några dagar igen.. Men det känns faktiskt okej! Får ju tillbringa dagen med Anders... :-)
Han ligger o kollar på film just nu.. Sen skulle vi gå till Lidl tror jag att han ville... Så är det bäst att man ställer upp och följa med.. Annars kanske han hämnas sen... kanske skulle vara hemma... hehe... Nej, nu ska jag inte vara sån... hehe...

I helgen ska jag jobba med Emma precis hela dagarna.... Undra hur det ska gå... hmm... det brukar ju gå bra så varför skulle inte det gå bra den här helgen... Nej. jag ska inte tänka så mycket idag känner jag.. Allt blir bara flummigt när jag försöker idag..

Nej, nu måste jag pussa lite på Anders.. Kanske skriver mer sen eller i helgen eller... ja, vi får se..

snart..

Snart får jag sluta... Ska bli så skönt... :-) Pratade med Anders nyss... Han sa att han drack öl o att han snart skulle hämta mig... hmm tänkte jag... vad tänker karl med... Ska han köra när han har druckit öl.. Men sen kom det fram att han drack visst EN LÄTTÖL!
Fy, sa jag då... inte lura mig så.... :-(
Men, men.. som sagt.. snart så slutar jag... vilket är väldigt tur! Har varit en seg dag! Usch... Men det har ändå varit lite skratt, som det brukar vara när jag jobbar med S... Vi brukar komma fram till hur konstiga killar är...
För det är dom ju faktiskt.. Men, men... Vi tycker ju om dom ändå.. :-)
Nej, om man skulle läsa lite bloggar kanske då... hmm... kanske Emma har skrivit nått kul... hehe...
Sov gott nu.. Kommer nog inte skriva mer idag... tror jag kommer ha annat att göra ikväll... hehe...

Tråkigt på jobbet!

Fan vad segt det var på jobbet idag.... Finns verkligen ingenting o göra. Gubbarna vilar, dom som ska ha eftermiddagsfika har fått det, och kvällsmaten har S förberett så nu är det ingenting o göra.. Tråkigt är vad det är. Inte blir det ju bättre av att det är sånt här väder. Blir ju så satans trött av det. Längtar bara tills jag får sluta nu! Ska ju sova med Anders i natt också så det är ju något o se fram emot.. Får se om jag får fler blåmärken i natt... hehe.. ;-)
Nej, kanske ska se om jag kan jobba lite..
Ha det!

oceans 13

Ja, då har man alltså sett den då... Eller nej, det är att ta i. Anders har sett den och jag låg bredvid o sov så gott så... :-)
Men jag såg i alla fall precis i början och slutet, och den verkade faktiskt helt okej. :-)
Har ju varit lite anti mot den sen Anders sa att han skulle ladda ner den, men nu när jag sett lite så ska jag nog ta mig i kragen o se hela. Kanske till och med se oceans 11 och 12... he he...

Såg mig i spegeln efter att jag duschade... såg något som jag inte blev glad över... :-( Min utväxt efter att Emma klippte mig o färgde mitt hår börjar synas.... FAN!!!!!!
Måste göra något åt det... Jag saknar ju faktisktiskt mitt ljusa hår så kanske skulle be Emma hjälpa mig att färga det lite ljusare i alla fall... Går ju inte få blont direkt, men lite ljusare i alla fall... :-)

Nu står Anders o säger att jag är jätte tråkig som inte går bort från datorn när han har tagit fram kvällsmat.. he he... Men jag kände ju att jag ville skriva lite till idag.
Men nu var det tydligen bra att jag satt här.. skulle titta om det fanns text till en film till... Får väl göra det åt honom...

Ha det!

Ledig

Sista dagen man är ledig för den här gången då.. sen jobbar man några dagar igen. Men det känns ganska okej faktiskt. Får ju vara med Anders idag. :-)
Vi har varit o hämtat R hos hans mamma och sen har vi faktiskt inte gjort speciellt mycke mer idag... Skönt som bara den!
I morrn börjar jag klockan 12. skulle börjat 13, men eftersom lilla Emma ville iväg o vara med o kolla på lägenheter så snäll som man är går man in en timma tidigare..

Usch, ser inte fram emot veckan som kommer... Jobbar varje dag förutom torsdag.. Det är inge roligt med helgveckorna.. Men jag ska väl kanske inte gnälla över det. Har ju faktiskt bara tre veckor av sommarjobbet kvar, sen är man ute i kylan igen.
Visst, jag har ju kvar mitt timvik, o så ska jag ju söka timvik i Motala med, men det känns ändå lite tråkigt att inte gå på rad. Är så himla skönt o veta när man ska jobba i förväg så man kan planera sin fritid. Som timvik är det lite svårare att göra det.. :-/

Nej, nu blir det lite surfande o sen mer mys med Anders.

Trött

Varför sitter man uppe egentligen när man är så trött att ögona går i kors?? Fattar inte det. Nu när klockan är såhär mycket borde jag sova för länge sen. Ska ju jobba imorrn igen, börjar halv åtta.. Men det är sista dagen, sen är jag ju ledig i tre dagar. Blir till att börja med packning då... Ska ju faktiskt flytta snart... Det är ju inte så lång tid kvar nu.. :-) Längtar verkligen tills jag flyttar,även om det känns lite otäckt ibland... Men det är ju inte så konstigt.. Har ju faktiskt bott ensam i ett år, och man vänjer sig ju ganska snabbt vid det. Men jag märker ju nu att jag saknar Anders så fruktansvärt mycket när jag är hemma utan honom... ¨
Ja, ja... nu ska jag inte sitta o beklaga mig över allt..

Har varit på jättekonstigt humör idag. BLÄ säger jag bara... Fattar inte varför riktigt. Har varit trött, varit yr, mått illa till o från, haft huvudvärk o kännt mig allmänt konstig... :-( Plus att jag kännt mig lite småsur o inte haft nått tålamod med nånting...
Men alla har ju sämre dagar så det är väl inget att hänga upp sig på... Fast jag tyckte lite synd om Emma som fick stå ut med mig på jobbet idag... Även att det inte verkade som om hon brydde sig att jag var på tråkigt humör... O vi skrattade ju faktiskt lite emellanåt... hehe...

Nej, nu ska jag väl gå o lägga mig antar jag... Ska bara läsa lite bloggar först..
Ha det!

Länge sen..

Ja, då var det ett tag sen man skrev nått här. Kan bero på att jag jobbar massor, medans lilla Emma haft semester.. Jäkla unge.. :-) Nej, jag hade ju min ledighet innan jag hade mina helvetespass rent ut sagt. Men nu jobbar jag bara imorrn o torsdag med sen är jag ledig i tre hela dagar. Dessutom börjar jag ju inte förrän kl 13 på måndag.. Ska bli sååååå skönt... Synd bara att inte Anders är ledig också. Vi får bara söndag till måndag ihop, sen jobbar vi om varandra ett tag igen... Men, men.. Det ska väl bli bättre snart.. :-)

Jaha... vad har man annars sysslat med... Jag har ju inte hunnit med att göra så mycket i o m att jag jobbat så mycket. Så det finns tyvärr inte mycket roligt att rapportera om..

Pratade med min chef igår. Nu har han ändrat sig, så nu ska jag få löneförhöjning.. :-) Så nu ligger jag på 104 kronor i timmen. Inte så jättedåligt kan jag inte tycka..

Nej, nu blir det popcorn framför dumburken och sen blir det till att sussa..

Ledighet.

Ja, nu har man alltså sin lilla semester.. Var i Mellbystrand igår o hälsade på min syster o hennes familj på deras semester.. Det var riktigt trevligt. Men igår när vi vaknade så regnade det. Och det fortsatte regna hela dan, så Anders och jag bestämde att vi skulle åka hem. Men vi stannade till i Ullared på hemvägen.. :-)
Så jag köpte en tröja, en topp, tre st bh, en kol, ett par trosor, och två parfymer.. :-)
Inte så mycket, men alltid nått..

Idag ska vi åka ut o vara i Anders föräldrars hus. Dom åker nämligen på semester idag. så då ska vi vara i deras hus ett par dagar.

Ja, så kan det vara..

Nej, en dusch och sen åka o handla blir det nu!
Ha det!

RSS 2.0