Hemma

Eller.. just nu är jag inte hemma. Är hemma hos min mamma.. :-)
Men jag är hemma efter att ha varit hos Anders några dagar.. Känns inge bra när jag är hemma utan honom. Usch, men så är det ibland.. Vi får ju träffas på lördag! Då ska vi ju till norrköping o gå på tatueringsmässan. :-)
Längtar så mycke dit!!! Kom precis på att det är ett år sen jag tatuerade mig sist. Gjorde ju den på mässan. Mitt lilla hjärta.. :-)
O när jag kom på det, tänkte jag att måste verkligen försöka få till det så att jag kan göra en snart igen..
Har förmodligen fått ett natt vik som gäller fram till sommaren också.. Känns ju helt okej faktiskt... men lite otäckt. Är på ett helt nytt ställe, och det kan ju vara lite skrämmande innan jag kommit in i det.. Men det ska ma väl göra ganska så snart... :-)
Nej, nu ska jag kolla runt lite o sen traska hemåt.. Ha det!

En fin onsdags förmiddag

Vad skönt det är med fint väder! Allt känns lite lättare när det är skönt ute och solen lyser. Skönt. Får hoppas att det håller i sig ett tag nu. Tråkigt när det håller på och hoppar mellan fint o dåligt väder.. Mycket bättre när det bara är fint! :-)
Fick lyxfrukost idag! Är hos Anders och när jag vaknade så sa han att nu åker jag. Och jag tänkte ju för mig själv att jaha.. vart ska han åka, men så kom jag på att han kanske skulle åka o träna. Men då sa han att han skulle åka och köpa frukost. Han ville ha någon rolig frukost idag. Så han åkte iväg men kom hem snart igen. Då hade han varit och köpt Proviva juice, bananer, räkmackor, yoghurt och en kaka till efterrätt.. Inte varje dag man äter efterrätt till efter frukosten, men ibland måste man ju få lyxa till det.. Men det blev inget direkt efterrätt... För det första så var man ju proppmätt efter frukosten och sen så var kakan inte den godaste jag ätit direkt. Men det var ju supergulligt av Anders att fixa en sån frukost till oss.. :-)
Ja, vad ska man mer skriva då.. Ska på tatueringsmässan i Norrköping på lördag. Det ska bli kul!!
Hoppas på att få lite inspiration och köpa lite piercing smycken! Vill ha nytt både till läppen och till tungan.
Hittade en jättefin bild på en ängel igår förresten. Vill ju ha en tatuering av en ängel.
Det var en tjej som stod på nått och så höll hon på att ta av sig sina vingar. Så jäkla läcker! Jag vill ju inte ha någon traditionell ängel. Anders tyckte med om den bilden jag hittade så det tål ju att tänkas på. Skulle kunna tänka mig att åka bort till tatueraren här i Motala som jag tatuerat mig hos förut o kolla lite.. Om dom har någon fin bild där. Jag vill ju inte ha den som den är exakt då. Vill ju inte ha likadan som någon annan. Visst, det kanske jag redan har, men det är roligare om man ändrar lite på den så att den blir mer min i så fall...
Ja, ja.. Får se vad Anders säger om det sen...
Just nu håller han på o målar i hallen.. Jag ville inte hjälpa till.. he he.. O så sa ju Emma åt mig att jag måste uppdatera min blogg, så då tänkte jag att jag kunde sysselsätta mig med det en stund. :-)
Ja... Så är det med det..
Varför vet inte folk vad som är mitt o ditt??
Min mamma ringde mig igår. Hon hade varit och tagit ut pengar och sen åkt till affären. När hon plockat ihop sina varor och var framme vid kassan så var hennes plånbok borta. Hon letade överallt men den fanns inte! Fy vad illa att folk kan stjäla andras plånböcker! Det är ju inte så jätte länge sen min farmor blev av med sin plånbok när hon var och handlade! Usch!
Nej, nu ska jag gå och pussa lite på Anders... Störa lite i målandet... :-)

Ensam... ensam o övergiven...

Nej, det är väl att överdriva. Men ensam är jag iaf.. Anders jobbar och jag sitter här och snörvlar och hostar. Tror dock att febern har gått ner. Skönt det. Men jag vill slippa förkylningen också. Helst nu! Sitter just nu o smskar på en isglass... Så himla god... :-) Blev akut sugen på nånting o så kom jag på att Anders har isglass i frysen... mums... Ja.. nog om det.

Idag är det alltså fredag den trettonde... tycker inte att det har hänt något speciellt... o jag är inte så rädd för det längre.. Tog ju studenten fredag den trettonde 2003 o då hände inget oturligt vad jag kan minnas...

Annars har det inte hänt så mycket idag... har blivit så väl omhändertagen av Anders idag med... Hoppas verkligen inte att han tröttnar på mig nu när jag är såhär gnällig o sjuklig... :-)

Kollar på lite på hundtricket just nu. Den är helt okej, men känner att jag har lite koncentrations svårigheter just för tillfället.. Men, men... det är inte så himla noga..

Imorrn ska jag förmodligen gå på stan med Emma en sväng... Kul o umgås med Emma... kan vara så flummig jag vill då.. för hon är likadan!
Nej, nu ska jag snart ut o röka, o sen lägga mig o se på film tror jag...

långtråkigt!

Vad tiden går sakta när man ligger hemma o är sjuk! Förstår inte det.. Har vilat, gått till affären, ätit och sovit lite.. Ändå har det bara gått några timmar.. Usch, vad tråkigt det är!
Åt den nya pan pizzan idag.. vad är det den heter nu igen? Den som det går reklam om på tv, som ska vara fibrer i eller vad det nu är. Ja, ja.. den var helt okej i alla fall. Men botten smakade som en lite tjockare smörgås. Inte äckligt, men annorlunda.
Dud så söt Anders (min pöjk) var i morse. Jag sov ju här i natt, och vaknade när han gick upp för att göra i ordning sig till jobbet. Då gjorde han frukost på sängen till mig, gav mig en vitamintablett och två panodil och ställde fram panodilburken, nässpray och näsdukar vid sägen. Han kan konsten att ta hand om en sjukling. Han har ringt ett par gånger också för att kolla hur jag mår.. Han är en sån gulleplutt ibland!
Just nu sitter jag egentligen bara och väntar på att han ska komma hem.. Han skulle visst komma vid fem tror jag att han sa. Så det är ju ett par timmar till, men har jag klarat mig hittills ensam idag så ska jag väl klara mig en liten stund till.. :-)
Nej, nu ska jag gå ut o synda lite (röka) o sen försöka orka ta en lång skön dusch....Skulle vara riktigt skönt, det är bara orken som ska till.. får kämpa på lite... Har precis tagit panodil igen så snart känner jag mig väl ganska okej igen!
Hej hopp!

Host host

Sitter här o är sjuk. Inget roligt en sån här fin dag.. Skulle ju mycket hellre vara ute i det fina vädret... gå o köpa en glass o bara strosa omkring. Men de blir inget med det. Just nu har jag ju iuf. panodil i kroppen så jag kanske skulle orka. Men för att gå ut så skulle jag vara tvungen att ta en dusch (håret står åt alla håll) o sen skulle jag vara helt slut efter den så då skulle jag inte orka iaf... men en dusch ska jag ta senare.. man kan känna sig lite kryare efter det ibland, så tänkte att jag kunde testa..
Ja, så är det...
Vad ska man egentligen skriva om??
Jag är verkligen en nybörjare när det gäller sån här bloggskrivning... Emma som lurat mig att det skulle vara nått att ha... Så jag tänkte det att jag testar väl ett tag o ser om de e så kul som hon säger.. :-)
Hon lurar mig till mycket den där lilla Emma... Måste nog prata lite med henne om det.. ;-)
Nej, nu tänkte jag se om det finns nån rolig film som jag kan ligga o slö titta på... Känner att jag behöver muntras upp lite..
Nån som har något förslag på nån bra film?? Såg att Anders har Pistvakt... den har jag inte sett.. är den bra tro? Hmm... kanske skulle testa den... har en känsla av att jag kommer somna i alla fall.... Men de får man väl när man inte mår bra??


Välkommen till min nya blogg!

Min helt nya blogg... är en helt ny gröngöling när det gäller sånt här så lite hjälp o kommentarer skulle uppskattas!

RSS 2.0